XCOM 2

XCOM 2 περιγραφή

Βαθιά μέσα βάσης σας που φέρουν είναι ένα μπαρ δεσμευτεί να πεσόντων αξιωματικών. Έχει μια αναλυτική περιγραφή του κάθε πολεμιστή όνομα, ώρα του θανάτου και η λειτουργία όπου περνούσε στο. Είναι ένα έναυσμα για αναμνήσεις ΔΗΜ. Περιεργάζονται κάτω μπορώ ανάκληση ένας μαχητής στριμωγμένος σε θάνατο από ένα φίδι Γολιάθ, άλλο smoldered μέχρι θανάτου σε ένα γραφείο που καταστράφηκε. Έναν άλλο πυροβολισμό νεκρός στη συνέχεια αποκατασταθεί ψυχολογικά να πολεμήσετε τους συντρόφους της. Λειτουργία μελαγχολική παράθυρο ήταν μια τρομερή ημέρα για καινούριο Neel Mehra. Λοχίας Flynn Hudson τη σκόνη στα δάκρυα Operation Half-Eaten. Σε περίπτωση που δεν ήταν εμφανής από XCOM του ηφαιστειογενούς παράδοση ονομασίας για τις επιχειρήσεις, αυτό είναι ένα έντονο συναυλία. Να είστε ότι όπως μπορεί, αυτά είναι οι Άγιοι θα θυμάστε όταν σταματήσει το λέιζερ. Αυτά είναι τα νεκρά αστέρια σε αυτό κουραστική, εντυπωσιακό λούνα διαδικασία.

Απλά που απεικονίζει το ζωτικής σημασίας στρώμα δεν πιάνει τη διάθεση του επιτεύγματος και ατυχία που κάνει έτσι αντιληφθεί. Η λούνα χρησιμοποιεί έξυπνα έλλειψη ευκαιρία να σας οδηγήσουν σε ενοχλητικό αντιξοότητες. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχετε μόλις έξι προορισμούς νοητό εξόδου, ενώ μάχη εμπειρίες είναι σε μεγάλο βαθμό από την εκτροπή, αλλά τι κάνετε με αυτό το λεπτό εύρος εναλλακτικών λύσεων γιγαντιαία έχει σημασία. Έχετε να στρατολογήσει νέα newbies? χρειάζεστε έναν σχεδιαστή για να κατασκευάζουν ένα comms γραφείο που θα σας επιτρέπουν να επικοινωνήσετε με περισσότερες περιφέρειες. απαιτείτε αμαλγάματα αουτσάιντερ για την αναθεώρηση όπλα σας. Δεν μπορείτε να έχετε αυτά. Το πιο πιθανό απλά έχεις ένα. Το 1989 Sid Meier απεικόνισε εκτροπές ως «μια εξέλιξη από συναρπαστικές επιλογές.» XCOM 2 είναι η πιο αγνή συνάρθρωση ότι ήθος που Firaxis έχει παραδοθεί ακόμη.

Υπέροχα, ακόμη και πρέπει να εξόδου να συγκεντρώσει σας μήνα σε μήνα αποθεματικό των προμηθειών, που καλύπτονται επάνω στη σκηνή να ξεφύγουν παρείσακτη θέση. Έχω μείνει προμήθειες στο έδαφος για μια εβδομάδα δεδομένου ότι περίμενα να στρατολογήσει έναν ειδικό. Περίμενα να χτυπήσει αουτσάιντερ βάσης για να μικρύνει το Avatar έργου tally — ένα ρολόι μοίρα που είναι τρομερή είδηση, στην περίπτωση που μεγιστοποιεί. Απαίτησα έλευση φορείς να πάρετε μια λεπτομερή επιθεώρηση ουσιαστικό ασπίδα. Απαίτησα λίγο τσάι, δεδομένου ότι ήταν όλοι να πάρει πολύ. Αυτή η λεπτή διάταξη των πιθανότητες ταιριάζει άψογα το όνειρο. Μπορείτε να πάρετε ό, τι μπορείτε να πάρετε. Γρατσουνίζετε το μέσο συντήρησης και καυσίμων από τη γη για να κρατήσει το Avenger αισθητή όλα γύρω.

XCOM 2 γενικές πληροφορίες

Κουτί
Εκδότης Feral Interactive
Εκδότης Αρχική σελίδα
Λογότυπο εκδότη
Ημερομηνία κυκλοφορίας
Τιμή 59.99
Μέγεθος 0

XCOM 2 βίντεο

XCOM 2 screenshots

Μισώ αυτό το άρθρο ή παιχνίδι;

Ξέρατε, μπορείτε να προσθέσετε άρθρο Προβατοειδή Στοά; Απλά εγγραφείτε, και να ξεκινήσετε την προσθήκη σας προσωπική αντίληψη για παιχνίδια και την τεχνολογία. Χιλιάδες άνθρωποι θα διαβάσει και να σχολιάσει! Επίσης αν είστε προγραμματιστής μπορείτε να προσθέσετε σας αναθεώρηση παιχνίδι, σας online παιχνίδι ή παιχνίδι shareware! Κάντε κλικ για να ξεκινήσει τη δημοσίευση προβατοειδή στοά:

Εγγραφή/σύνδεση

. Οδηγίες για το πώς να προσθέσετε το άρθρο: Βοήθεια

Σχετικά με τον συγγραφέα

Zare

Zare ms. Leons

Zare Leonis found a kindred spirit in Ezra Bridger, as both were undercover cadets at the Imperial Academy with no love of the Empire.

Σχόλια

Please login to comment

Είσοδος

XCOM 2 Λέξεις-κλειδιά